Hát a vitalitással telt állatok.

Minden gazdi azt szeretné, hogy négylábú társa minél tovább vele maradhasson egészségesen. Sajnos, ez a vágyunk sokszor akadályokba ütközik, mert szeretett kutyánk, cicánk megbetegszik. Sok esetben fokozhatjuk a gyógyszeres kezelés hatékonyságát a megfelelő táplálkozás, diéta megválasztásával. Ahogyan nálunk embereknél is a táplálkozás nagy szerepet játszik az egészségben, a betegségből felépülésben, úgy kis kedvenceink életét is nagyban befolyásolhatjuk azzal, ha megfelelően etetjük őket. Számos betegség esetén nagy javulás vagy akár teljes gyógyulás is elérhető a megfelelő diéta betartásával (pl: epilepszia, elhízás, daganatos betegségek, cukorbetegség, májbetegség, stb.).

 

A diéták megválasztásában és kialakításában fontos szerepe van a szakembereknek! Minden esetben egyedileg az állat és gazdi igényeihez, életviteléhez igazítva kerülnek meghatározásra a táplálási javaslatok.

 

Mi is gazdik vagyunk! Ezért a blog célja, hogy megmutassuk a kutya és cica tartóknak, hogyan etethetik egészségben, betegségben a legmegfelelőbben kedvenceiket, hogy vitalitásuk egy életre szóljon.

 

Ezáltal életminőségünk, lelki nyugalmunk is tuti sokkal jobb lesz!

komment

Címkék: küldetés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása